Βρισκόμαστε σε διαδικασία αναβάθμισης του e-shop μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής

Πληροφορίες Αποστολής

Η εταιρεία μας αποστέλλει τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος (με αντικαταβολή ή χωρίς) σε όλη την ελληνική επικράτεια με την εταιρεία ταχυμεταφορών «Elta Courier».

Τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

 1. 2.50€ μεταφορικά για παραγγελίες εως και 49,99€
 1. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και άνω
 1. 2€ Αντικαταβολή 

Δεν αποστέλλονται παραγγελίες στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού

Για οποιοδήποτε εμπόδιο προκύψει στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν από κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας, με σκοπό την άμεση διευθέτηση και εύρεση λύσης για το εκάστοτε πρόβλημα. 

Όλες οι υποβληθείσες παραγγελίες απαιτούν 2-5 εργάσιμες ημέρες για την εκτέλεσή τους (ως εργάσιμες ορίζονται οι 5 καθημερινές ημέρες της εβδομάδας, εκτός της περίπτωσης που αποτελλούν αργία ή απεργία). Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραγγελθέντα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα σας αποσταλλεί την ημέρα που θα βρεθεί πάλι στη διαθεσιμότητά μας. 

Το thehomebee.gr δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα που προέρχονται από τη μεταφορική εταιρεία.Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να περατωθεί με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή

  Κατά την παράδοση στο χώρο σας του προϊόντος από τον υπάλληλο της Elta Courier, καταβάλλετε με μετρητά το αντίτιμο της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένων των όποιων εξόδων αποστολής). 

  2. Μέσω Paypal

   Κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας μπορείτε να στείλετε την εντολή πληρωμής μέσω του Paypal

   3. Χρέωση Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας

   Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ALPHA BANK, όπου εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και πραγματοποιείται η χρέωση της κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας δεν γνωστοποιούνται ή φαίνονται στην εταιρεία μας με οποιονδήποτε τρόπο. Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS.

   4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

   Μπορείτε να μεταφέρετε ή να καταθέσετε φυσικά ή ηλεκτρονικά τη συνολική αξία της παραγγελίας ( με τις οποιεσδήποτε ανάλογες χρεώσεις μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών, τοποθετώντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας

   PIRAEUS BANK: 5912 4567 052  (IBAN:  GR9601718590006859124567052)

   Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, συνίσταται να αποστέλλεται στην εταιρία το αποδεικτικό της συναλλαγής με την τράπεζα, είτε ηλεκτρονικά στο mail [email protected], είτε με fax στο 2610277443


   *Για πληρωμές μέσω paypal, πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας και μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ισχύουν οι χρεώσεις των ανάλογων τραπεζών. Παρακαλούμε προσέξτε όπως καταθέσετε / μεταφέρετε το ποσόν της παραγγελίας με τις ανάλογες χρεώσεις που προυποτίθενται από τους ανάλογους φορείς.

   **Η διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις 2, 3 και 4, πραγματοποιείται έπειτα από την επιβεβαίωση και διαπίστωση της μεταφοράς του ποσού στους ανάλογους λογαριασμούς μας. 

   About

   δωρεάν-μεταφορικά Για αγορές άνω των 49€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας!
   © 2016 THE HOME BEE. ALL RIGHTS RESERVED. CREATED BY eight8.