Πολιτική απορρήτου

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων – Ηλεκτρονικών συναλλαγών

Γενικά

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και του άρθρου 8 του Ν. 2819/2000) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (των Οδηγιών 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει αυτομάτως και άνευ ετέρου εφαρμογή στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου. 

Ο χρήστης / επισκέπτης παρέχει εκούσια τα ζητούμενα από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεδομένα, προς χάριν της άμεσης και αποτελεσματικής επικοινωνίας με την εταιρεία, των ορθών απαντήσεων σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτονται από τον ίδιο και της βέλτιστης εξυπηρέτησης και εκτέλεσης της παραγγελίας του.

Αν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους εδώ προβλεπόμενους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το thehomebee.gr συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τον επισκέπτη / χρήστη με δύο τρόπους: α) Κατά την εγγραφή του ως πελάτη, β) κατά την παραγγελία και αγορά κάποιου προϊόντος. Οι φόρμες συλλογής πληροφοριών ζητούν από τον επισκέπτη / χρήστη πληροφορίες όπως: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Τ. Κ., τηλέφωνο, κινητό, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία πιστωτικής κάρτας κλπ. Επιπλέον, μπορεί να ζητηθούν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όπως στοιχεία τιμολόγησης, στοιχεία αποστολής παράδοσης κλπ. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα σέβεται και διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας. Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση των προβλεπόμενων από το Νόμο περιστάσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές.

Χρήση των πληροφοριών

Ο ιστότοπος συλλέγει και διατηρεί αρχεία με προσωπικά στοιχεία που αποστέλλονται από τον επισκέπτη / χρήστη αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας, στατιστικής, εξυπηρέτησης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρεία. 

Συγκεκριμένα:

  • Για τη σωστή παράδοση της παραγγελίας στον επιλεγμένο χώρο του επισκέπτη / χρήστη
  • Για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του επισκέπτη χρήστη
  • Για καινούρια προϊόντα, υπηρεσίες και διάφορα νέα που που προκύπτουν από το thehomebee.gr
  • Για ειδικές προσφορές
  • Για παραλαβή δώρων ή κουπονιών μετά την περάτωση κάποιου διαγωνισμού

(παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη / χρήστη να επιλέγει αν επιθυμεί ή όχι να λαμβάνει τέτοιου είδους επικοινωνία από την εταιρεία)

Τα προσωπικά στοιχεία είναι δύνατόν να υποβληθούν σε επεξεργασία από την εταιρεία κατά τμήμα ή σύνολο, στις αποκλειστικές περιπτώσεις της βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης, της στατιστικής και της έρευνας αγοράς. 

Διόρθωση, τροποποίηση, διαγραφή των πληροφοριών

Ο κάθε επισκέπτης / χρήστης, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αιτηθεί πληροφορίες για την ύπαρξη και διατήρηση προσωπικού του αρχείου  από την εταιρεία. Επικοινωνώντας με το ηλεκτρονικό κατάστημα τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς, μπορεί να απαιτήσει τη διόρθωση, την αλλαγή ή και την ολική του διαγραφή.

Αντίστοιχα, δύναται και ο ίδιος επισκέπτης / χρήστης να διορθώνει, να αλλάζει, να συμπληρώνει ή να διαγράφει τα προσωπικά του δεδομένα που έχουν διατεθεί στο thehomebee.gr

Περιοδικές αλλαγές

Λόγω της συνεχούς ενημέρωσης, βελτίωσης, και επέκτασης της ιστοσελίδας, η συγκεκριμένη πολιτική των όρων χρήσης είναι πιθανό να δεχθεί αλλαγές. Ο επισκέπτης / χρήστης συμβουλεύεται όπως επισκέπτεται τακτικά τη συγκεκριμένη σελίδα, καθώς η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει τους αναφερόμενους όρους χωρίς προηγούμενη ενημέρωση στους χρήστες του ιστοτόπου της. 

Η χρήση του ιστοτόπου thehomebee.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων και της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και των Προυποθέσεων Χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

About

δωρεάν-μεταφορικά Για αγορές άνω των 49€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας!
© 2016 THE HOME BEE. ALL RIGHTS RESERVED. CREATED BY eight8.